Bli medlem och förnya medlemskap

Instruktion och information

Efter att du klickat på knappen "Lägg till i varukorg" klickar du på "Kassan" ovan till höger. Väl i kassan fyller du i dina adressuppgifter, alternativt uppdaterar dem om de befintliga har ändrats, varefter du klickar på "Vidare till nästa steg"-knappen. Efter att ha granskat din beställning klickar du åter på "Vidare till nästa steg" för att komma till Paysons betalningssida, där du kan välja något av de tre betalningsalternativen kort, direktöverföring och faktura. 

Vid betalningsalternativen kort och direktöverföring sker betalningen omedelbart. Om du i stället väljer betalningsalternativet faktura förbinder du dig att inom 14 dagar betala den faktura som Payson skickar per e-post till din angivna e-postadress, vilken inkluderar en tillkommande fakturaavgift om 24 kr (inklusive moms). Fakturaalternativet kräver att du är folkbokförd i Sverige samt godkänns i den standardiserade kreditprövning som genomförs av Payson vid köpet. 

(Vänligen notera att om fakturan inte är betalad inom 14 dagar kommer Payson, enligt sedvanlig procedur, att skicka ut en betalningspåminnelse med lagstadgad påminnelseavgift, f.n. 60 kr, plus dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnar Payson ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift tillkommer, f.n. 180 kr.) 

En månad och 14 dagar innan den tidsperiod som du betalat för är till ända kommer ett e-postmeddelande att skickas ut, som beskriver hur du förnyar ditt medlemskap för ytterligare en period. (Detta gäller givetvis inte för medlemskap på livstid, som endast betalas med en engångsavgift vid tecknandet.)

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Du kan kan välja mellan följande fyra typer av medlemskap: 

  • "Ny medlem, 1 år" – för dig som inte tidigare varit medlem i föreningen (400 kr) 
  • "Medlemskap, 1 år" – för dig som redan är medlem och vill förnya ytterligare ett år (400 kr) 
  • "Medlemskap, livstid" – för dig som redan är medlem och önskar medlemskap på livstid (6.000 kr) 
  • "Medlemskap student, 1 år" – för dig som studerar på högskola/universitet (200 kr – under max 3 år)

 

Typ av medlemskap: 
400,00 kr